Jaarverslagen

Jaarverslag 2022

In 2022 heeft Het Fundament opnieuw veel mensen geholpen om te leren met weinig geld toch financieel zelfredzaam, gezond en duurzaam te leven.

Na het coronajaar 2021 konden in 2022 uiteindelijk de deuren wagenwijd open. En dit niet zonder gevolgen. In 2022 is Het FUNdament erg goed bezocht. Deze toename kon alleen opgevangen worden door een passievolle inzet van de medewerkers en de vrijwilligers. Het Fundament ziet zich als een onderdeel in de schakel van mogelijkheden om mensen in moeilijke financiële situaties te helpen.

In 2023 en de toekomst zetten wij ons samen met alle belanghebbenden in om het FUNdament de thuishaven te maken voor een duurzame aanpak van armoede.

Jaarverslag 2021

Het Fundament heeft in het verslagjaar opnieuw mensen geholpen om met weinig geld toch financiële zelfredzaam en maatschappelijk betrokken te leven.

Financiële zelfredzaamheid vraagt voor mensen met een smalle beurs een grote mate van creativiteit en inventiviteit. Dit zijn precies díe vaardigheden waarin de deelnemers met hulp van  onze medewerkers en vrijwilligers van Het Fundament stapje voor stapje groeien. De belangrijkste stapjes bestaan uit aandacht voor duurzaam en gezond leven, cradle to cradle, stressvermindering en het opbouwen van een netwerk. In de consuminderkringen deelden de deelnemers ervaringen met elkaar, leerden van elkaar en groeiden zo in hun zelfvertrouwen.

2021 in beeld

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips