tuinfeest bij het fundament

Den Helder – Met tuinieren, yoga, kinderactiviteiten, muziek en een workshop over vleermuizen organiseert het kenniscentrum het Fundament een tuinfeest waar iedereen zich kan vermaken. De middag vol activiteiten is op 12 augustus.

Bezoekers kunnen ’s middags kennismaken met de tuinafdeling van het kenniscentrum aan de Dintelstraat. Er is voor elk wat wils. Er zijn workshops bloemschikken met bloemen uit de pluktuin. Men kan deelnemen aan een workshop yoga, labyrint lopen, er is een kraampje van de Zadenbieb, waar men gratis bloemen- en groentenzaadjes kan krijgen. Er is live-muziek van het Helders duo “The Oldies” en van het jonge muziek duo Tamar en Mart met viool en dwarsfluit. Kinderen kunnen zich laten schminken en voor hen is er ook nog eens een speurtocht georganiseerd.

De vleermuizenexpert Jan Boshamer zal alles over deze bijzondere vliegende nachtzoogdieren vertellen. Men kan zich ook opgeven voor een avondexcursie vleermuizen spotten o.l.v. deze expert in de week erna op 19 augustus.

Koffie,thee en fris worden gratis aangeboden. Bij slecht weer gaat men naar binnen, ruimte genoeg in het Fundament.

Maak kennis met het tuingebeuren rond het Fundament op 12 augustus, vanaf 13.30 tot 17.00 uur in de Dintelstraat 153, achter het Falgacentrum.

07-08-2023

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips