Financieel Fit Cursus

Ben je klaar om je geldzaken onder de knie te krijgen?

Geldstress en financiële zorgen kunnen erg overweldigend zijn. Ben je klaar om deze uitdagingen aan te pakken? Bij Financieel Fit Den Helder helpen we je graag op weg. Deze nieuwe cursus is ontwikkeld om je vaardigheden en kennis bij te brengen die je nodig hebt om je geldzaken op orde te krijgen. En het beste van alles? De cursus is gratis!

Tijdens de cursus gaan we diep in op belangrijke onderwerpen, zoals;

Geld in, geld uit
We gaan kijken naar wat je inkomsten zijn en of je recht hebt op aanvullingen en waar je geld naartoe gaat. Of het nu je salaris is, uitkeringen of andere financiële extraatjes, we zorgen ervoor dat je precies weet wat er gebeurt met je geld.

Budgetteren
Budgetteren klinkt misschien als iets ingewikkelds, maar eigenlijk gaat het gewoon om slim plannen hoe je je geld uitgeeft. We leren je hoe je overzicht krijgt zodat je aan het eind van de maand niet met lege handen staat.

Administratie
Het bijhouden van je administratie kan een beetje moeilijk lijken, maar het is eigenlijk heel belangrijk om je financiën goed op orde te hebben. We geven je handige tips en tools om je administratie bij te houden, of je nu van digitaal of van pen en papier houdt.

Specifieke vragen
Heb je iets waar je specifiek hulp bij nodig hebt? Of wil je gewoon meer weten over bepaalde financiële onderwerpen? Tijdens de cursus is er genoeg ruimte om al je vragen te stellen.

We houden de groepen klein, maximaal 8 personen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die we wekelijks geven, en daarna organiseren we een terugkomdag na 3 maanden. Zo heb je genoeg tijd om alles te leren en te oefenen. En als je ergens tegenaan loopt, staan wij voor je klaar om je te helpen.

Doe ook mee & meld je aan
Geen agenda-items voor deze activiteit gepland.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips